سارا اسپنگلو،مدیرعامل شرکت Swarm ، قیمت اینترنت ماهواره‌ای را شکست!

شرکت خصوصی Swarm Technologies فعال در حوزه اینترنت اشیاء (IoT)‌ می‌‌باشد. این شرکت ماهواره‌های کوچک ( به اندازه ساندویچ)  را به مودمی کوچک متصل می‌کند. این شرکت اتصال از راه دور را با قیمت ۵ دلار در ماه برای هر دستگاه قیمت‌گذاری کرده است.

Swarm Technologies در سال ۲۰۱۷ تاسیس شد و در سال  2018 برای پرتاب ماهواره هایش با راکت هندی بدون تایید FCC  توجه رسانه ها را به خود جلب کرد  (که مبلغ ۹۰۰ هزار دلار جریمه شد) و الان یکی از بازیگرهای اصلی حوزه اینترنت اشیا است.

این شرکت روز سه شنبه (۲۹ ژوئن ۲۰۲۱)  بعد از پرتاب ۲۸ ماهواره در ماموریت ) rideshare نوعی پرتاب که ماهواره های شرکت های مختلف باهم پرتاب می شوند( متعلق به اسپیس ایکس  خدمات تجاری خود را شروع کرد و در حال حاضر ۱۲۰ ماهواره در منظومه قرار داده است.

این شرکت  ساختار عمودی دارد (یعنی سخت افزار ، نرم افزار و مودم  ماهواره‌ها را خودش  ساخته و طراحی کرده است.) این شرکت خدمات داده‌ای با پهنای باند بسیار کم را از طریق مودم های کاربری که Tiles نامیده می‌شود، به مشترکان خود ارائه می‌دهد.قیمت هر مودم ۱۱۹ دلار است. که می‌توان در هر دستگاه IOT که در مکان های دور است جاسازی کرد.

ماهواره ها اطلاعات را به ایستگاه زمینی منتقل می‌کنند و مردم به راحتی می‌توانند از طریق  API  از  اطلاعات استفاده کنند. این یک شبکه دو طرفه است که به مشتری اجازه می‌دهد فرمان را به سنسور ارسال کند. در این مرحله، ماهواره ها هر سه ساعت یکبار از ایستگاه های زمینی Swarm عبور می‌کنند، وقتی که این شرکت تا آخر سال ۲۰۲۱ منظومه کامل خودش را که شامل ۱۵۰ ماهواره می‌شود در مدار قرار دهد ، امکان انتقال داده ها در هر زمان  فراهم می‌شود .

مدیرعامل شرکت swarm  گفته است که قیمت ماهواره ها چهار تا بیست برابر ارزان تر از ماهواره های موجود است و افزود” هدف این شرکت این است که شرایطی را فراهم کند که مشتریانی که نتوانستند تاکنون  از مزایای اینترنت اشیا استفاده کنند بتوانند با هزینه کمتر، اطلاعات مورد نیازشان را در هر زمانی که می‌خواهند داشته باشند. و هم‌چنین این محصول را به شرکت های کوچکتر در حال توسعه که به دنبال محصول مقرون به صرفه هستند پیشنهاد می‌کند. “

این شرکت مشتریانی از کسب‌وکارهای کوچک و متوسط فورد را ،که دارای زیرساخت وسایل نقلیه متصل به نام Transportation Mobility Cloud است دارد. همچنین شرکت SweetSense  که راه حل‌های نظارت از راه دور آب و انرژی را ارائه می‌دهد و مشترکا با همکاری  swarm  که قیمت پائین محصولاتش این اجازه را به  SweetSense  می دهد تا بر منابع آب در آفریقا نظارت بیشتری داشته باشد.

اسپنگلو گفت Swarm بیشترین تقاضا را در کشاورزی، پایش منابع آبی، کنترل حمل و نقل زمینی و دریایی دارد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
به بالای صفحه بردن